Ontdek het getransformeerde olifantenverblijf'

Ga mee met een enthousiaste lokale gids van Free Tours Emmen en ontdek de grootste street art locatie van Drenthe. In het weekend van 18 tot 20 juni 2021 heeft Writer's Block 35 (inter)nationale en lokale street art en graffiti kunstenaars uitgenodigd in Emmen. Zij hebben het oude olifantenverblijf van het voormalig Noorder Dierenpark, het huidige Rensenpark, volledig getransformeerd tot een kleurrijke masterpiece. De ruim 2500 vierkante meter aan gezette kunstwerken in en om het verblijf maakt deze locatie een indrukwekkend geheel om doorheen te lopen.

Wanneer?
Op www.freetoursemmen.nl vind je alle beschikbare datums. Je kan direct reserveren. De tours vinden plaats op een zaterdag of zondag van 15.00 tot 16.00 uur. Er zijn niet elk weekend tours, dus check de website voor de beschikbare dagen.  


In het weekend gevne we je graag een exclusief inkijkje in deze nieuwe kleurenoase, die anders niet toegankelijk is. Reserveer op tijd, want er is beperkt plek!

Startpunt:
Rensenpark, bij de ingang van het Olifantenverblijf, naast Loods13. Meer over de locatie.

Taal:
Nederlands

Kosten:
Dit is een free tour. Aan het einde van de tour betaal je wat je de tour waard vindt! Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken.

Inclusief

  • Exclusief inkijkje in het nieuwe werk
  • Lokale Street Art gidsen
  • De verhalen achter de werken
  • Mogelijkheid om de mooiste foto's te maken

Meer informatie vind je op www.freetoursemmen.nl 

Terug naar vorige pagina