De meest avontuurlijke uitjes...

Emmen en omgeving heeft veel te bieden voor de avonturiers onder ons. In deze blog nemen we je mee naar de meest spannende attracties en uitjes. Voor zowel de kleine als de grote kinderen is er meer dan genoeg te zien, doen en beleven. Van safari’s tot klim- en klauterbossen en van attractieparken tot escaperooms. Voor iedereen is er wel iets om te ondernemen.

Eko-tours

Op safari in Drenthe? Jazeker! Met Eko-tours ga je op safari dwars door de Drentse natuur. Onderweg kun je allerlei wild spotten. Het mooie van een safari met deze stoere jeeps is dat je op plekjes komt, waar je normaalgesproken helemaal niet mag komen! Naast de safari’s die je kunt ondernemen is het ook mogelijk om zelf door het Drentse Landschap te crossen. Er zijn verschillende opties, zoals Eko-Choppers, Eko-Cruisers, Eko-Bikes en nog veel meer.  

Kijk voor meer informatie over Eko-tours op https://eko-tours.nl/

Wildlands Adventure Zoo

Avontuur zit zelfs in de naam van deze belevenisdierentuin, dus dan moeten er wel avonturen zijn om beleeft te worden, toch? Ja, die zijn er zeker! Met een beetje mazzel spot je de olifanten tijdens je vaartocht door de jungle en komen de giraffen wel heel dichtbij als je met de stoere bus over de savanne rijdt. Voor de echte daredevils is er natuurlijk de achtbaan “Tweestrijd”.  

Tip! Koop je tickets voor Wildslands met korting aan de balie van Tourist Info Emmen 
Kijk voor meer informatie over Wildlands op http://www.wildlands.nl

Joytime

Om je energie kwijt te raken raden wij Joytime aan. Het avonturenpark, zo kun je het wel noemen, bestaat uit twee delen; het klimpark en het outdoor belevingspark. Waarschuwing: ga NIET naar het klimpark als je last hebt van hoogtevrees. In het klimpark ga je al klimmend en klauterend naar de boomtoppen en zoef je met je zipline van boom naar boom. Het outdoor belevingspark is een waar walhalla voor avonturiers. Je kunt hier maar liefst 4 uur lang uitrazen bij allerlei activiteiten. De keuze is aan jou. Ga je boogschieten? Survivallen? of een vlot bouwen? Je kunt uit meer dan 20 activiteiten kiezen, dus die 4 uur vliegen je voorbij!

Kijk voor meer informatie over Joytime op https://joytime.nl/

Kartcircuit Pottendijk

Tussen april en oktober kunnen snelheidsduivels hun hart ophalen bij Kartcircuit Pottendijk. Met verschillende uitdagingen zoals haarspeldbochten, een kombocht en spectaculaire chicanes is deze baan een garantie voor raceplezier. Op het 250 met lange rechte stuk mag het gaspedaal helemaal intrapt worden om zo je eigen topsnelheid te behalen. 

Kijk voor meer informatie over Kartcircuit Pottendijk op https://www.pottendijk.nl/

Emmen Escapes

Bij Emmen Escapes kun je de buitenwereld even helemaal vergeten en in een andere wereld stappen. Gelegen in de voormalige dierentuin, het Rensenpark, kun je even de realiteit ontsnappen. Je kunt kiezen uit twee verschillende kamers; Tokyo Submarine en De Mijn. In de Tokyo Submarine ga je terug in de tijd naar het jaar 1945. Je zit in een van de Japanse duikboten en bent verwikkeld in een felle oorlog met je buurlanden. Na inslag moet je met je team zo snel mogelijk proberen de duikboot te repareren voordat jullie op de bodem van de oceaan verdwijnen. In de andere kamer duik je in het leven van een mijnwerker. Jij en je team komen vast te zitten in een oude mijnschacht en de tijd dringt want het zuurstof raakt op. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? 

Kijk voor meer informatie over Emmen Escapes op http://www.emmenescapes.nl

DM Events

Altijd al een overval willen plegen? Of weet jij alles van de Olympische Spelen? En kan jij samen met je vrienden, familie of collega’s presteren onder druk? Bij Escaperoom Emmen kom je daar gauw genoeg achter. Door met je team verschillende opdrachten uit te voeren, zal je binnen de tijd moeten ontsnappen uit een van hun kamers.

De Koninklijke Munt 
Hijs jullie in rode overalls en zet het Dali-masker op, want jullie gaan onder leiding van el Professor de grootste overval uit de Spaanse geschiedenis plegen. Het doel 2,4 miljard euro stelen uit de Koninklijke munt. Hebben jullie het in je om binnen 90 minuten de Koninklijke Munt te verlaten met miljarden aan euro’s? 

De Olympische Spelen (ook geschikt voor kinderen)
Ga terug naar het Parijs van 1924 en treed in de wereld de Olympische Spelen. Hoe mooi en geweldig het ook lijkt, er schuilt een groot geheim. Vrouwen doen dit jaar voor het eerst mee en dat is voor de mannen toch een beetje spannend. Raak verzeild in een mysterieuze verdwijning en probeer binnen 60 minuten te achterhalen wat er is gebeurd met de verdwenen Olympische sportser. 

Kijk voor meer informatie over DM Events op http://www.dm.events