Full 1
Ontdek regio Emmen door middel van de prachtige
wandel- en fietsroutes
Full 1

Wandel- en fietsroutes

De regio Emmen heeft enorm veel moois te bieden voor natuurliefhebbers. Deze natuur kan perfect ontdekt worden door te wandelen of fietsen door de natuurgebieden, bossen en het Drentse landschap. Op deze manier kun je op je eigen tempo de omgeving verkennen en meer van de geschiedenis te weten komenDe mooiste wandel- en fietsroutes zijn geselecteerd en te koop in de webshop. 

Fietsroutes

Drenthe wordt ook wel dé fietsprovincie genoemd, mede dankzij het grote aanbod fietspaden door de mooiste gebieden. In de regio Emmen is ongeveer 500 kilometer fietspad aanwezig, die je kennis laat maken met de natuur en geschiedenis van de regio. 

Wandelroutes

Er zijn verschillende wandelroutes geselecteerd die je in contact brengen met de natuur van Drenthe en de geschiedenis van de regio. Zo zijn er bijvoorbeeld routes die langs de hunebedden lopen, door de oude bossen op de Hondsrug en langs beekjes en heidevelden.  

Diverse routes en kaarten

Naast een aantal wandel- en fietsroutes voor Emmen en omgeving zijn er in onze webshop ook wandel- en fietsroutes voor onder andere regio Twente en Groningen aanwezig en zijn er auto-, wandel- en fietskaarten te koop.