Full 1
Bekijk het ruime assortiment souvenirs van
Tourist info Emmen
Full 1

Assortiment souvenirs

Onze winkel heeft een ruim aanbod van allerlei souvenirs van Emmen, Drenthe, Holland en de Hunebed Highway. Originele cadeaus, mooie herinneringen aan de regio en streekproducten gesorteerd per regio zijn hieronder te vinden. 

Emmen

Een groot aantal producten die je doen denken aan Emmen zijn te vinden in de winkel, zoals sleutelhangers, magneten en etens- en drinkwaren. Originele cadeautjes en mooie herinneringen aan Emmen!

Drenthe

Een ruim assortiment Drents-gerelateerde producten is aanwezig, waaronder etens- en drinkwaren, onderzetters, sleutelhangers en magneten. Producten die je direct doen denken aan de regio Drenthe! 

Holland

Naast een ruim assortiment streekproducten zijn er ook een aantal Hollands-gerelateerde producten aanwezig waaronder sokken, Delfts blauw aardewerk, snoep, sleutelhangers, en meer. Klik op de knop hieronder en bekijk het gehele assortiment!

Hunebed Highway

Ben je op zoek naar een tastbare herinnering aan de Hunebed Highway, de weg waaraan maar liefst 47 hunebedden liggen? In onze webshop vind je verschillende souvenirs met het welbekende Hunebed Highway logo!